FELHÍVÁS A PARLAMENTI PÁRTOKHOZ – ossza meg mindenki

Képtalálat a következőre: „parlament”

A parlamenti pártok alkották és szavazták meg az elszámolási törvényt, oly módon, hogy a tisztességtelen tételekkel bedöntött sorsokat, a végrehajtók martalékává tették. Ezrek váltak földönfutóvá, megszámlálhatatlanul sokan a halálba menekültek, tízezrével hagyták el az országot.

Legyen számukra példa és szolgáljon intelemként, a 10 éven át való kitartásunk. Túl nagy a tét ahhoz, hogy feladjuk. A futamnak a végéhez közeledünk és nem fogunk sem megalkudni, sem feladni, sem feledni, veszíteni pláne nem.

Bár a tragédiák felbecsülhetetlenek, talán éppen ezért, akár ez is lehetne ami összehozza a szétszakított nemzetet. Magyarország a gyűlölet országává vált, Magyarország az emberek kifosztására szakosodott ország lett, Magyarország a reménytelenség, a jövőképnélküliség, az elmenekülés, mint egyetlen alternatíva országává lett, Magyarország az egymás iránti tisztelet nélküli ország lett, tényleg mi lennénk a legpocsékabb nemzet, hullarablók, mint azt Teleki Pál megírta búcsúlevelében?  Talán még nem késő ezt visszájára fordítani, kellő megbánással és maximális jóvátételre való törekvéssel, míg nem lesz túl késő és nem leszünk egymásnak gyilkosai, oda-vissza, mert eddig csak minket gyilkoltak, nyomorítottak és fosztottak, mi mindvégig a jog talaján, a keresztény múltunkhoz híven tűrtük. De legyen elég! Még nem késő talán.

Szeptember elsején, 14:00 órától 16:00 óráig gyűjtjük az aláírásokat Budapesten, a Kossuth téren. A Haza Pártja, bár ki lett rekesztve csalárd módon a választásokon, mégsem kívánja kisajátítani a kifosztottak ügyét, mely nemzeti üggyé vált, sőt nemzetstratégiai kérdéssé vált immár, ezért tisztelettel helyet biztosítunk minden parlamenti pártnak, hogy képviseltesse magát egy saját logóval ellátott pulttal a Kossuth téren. Ezzel a cselekedetükkel talán igazolni tudnák, hogy nem szándékosan alkották és szavazták meg az elszámolási törvényt úgy, ahogy megtették.

Tisztelt képviselő hölgyek és urak, most még megdönthetetlennek látszik a rendszer, de ez egy pillanat alatt változhat és akkor talán már késő lesz csatlakozni. Nem akarunk mi semmi olyat ami nem a mienk, ami nem illet meg, vagy ami ne lenne törvényes.

Csatlakozzanak és egyesítsék az országot, ne megosszák, meglátják, milyen jó érzés lesz mindenkinek. Ha pedig úgy ítélik meg, hogy ez naiv  badarság, viselni fogják a következményeket, mert a nép ily mértékű kifosztásának tétlen nézése és ahhoz való asszisztálása, következmények nélkül maradni nem fog.

A részletek a petícióról itt olvashatók. http://ahazapartja.hu/?p=13040  Néhány nap alatt 47 ezren olvasták egyedi IP címről.

RENDKÍVÜLI – megosztani kötelező 3 seconds ago 3,094 21,824 47,043 47,043 47,043 47,043

Aki csak tud, él és mozog, legyen ott Budapesten, szeptember elsején 14:00 órakor.

Kásler Árpád

Egy hozzászólás a(z) “FELHÍVÁS A PARLAMENTI PÁRTOKHOZ – ossza meg mindenki” bejegyzéshez

  1. 28 médiaorgánum lett értesítve és egy sem volt ott! Ez magáért beszél! Az összes párt értesült -mert meggyőződésem, hogy figyelnek!!! – és egy sem jött el! Ezen is érdemes elgondolkodni!!!