ELLENZÉK vagy ELLENSÉG

+ CIA dokumentumok

Mielőtt valaki felülne a tüntetéshullám rozoga ladikjára

mielőtt valaki elhinné, hogy Káslert megvette a Fidesz, mielőtt valaki azt gondolná, hogy A Haza Pártja behódolt a hatalomnak nézze ezt az összeállítást meg. Itt Kriston is választ kaphat, a sok hőbörgő, számonkérő és sérelmekkel teli, de az összefüggéseket egyáltalán nem érzékelő tömeg is hogy miért nem csatlakozunk a zsoldosokhoz. Mert az ellenségünk ellensége még nem a barátunk.

Az ellenségeim rágalma, mocskolódása nem zavar, sőt megerősít, de baj és sorstársaink hallgatása igen. Egyre többször lehetett olvasni eddig, hogy Kásler a kampánypénzből kifizette a hitelét, mostanság pedig azt, hogy a hatalom szekerét tolom és abból fizetem ki.

Ezzel szemben az igazság sokkal egyszerűbb, de ugyebár olyan jó elhinni azt, amit azok biztos megtettek volna helyemben, akik elhiszik. Én hét éve nem fizetek a banknak, mert tisztában vagyok az igazsággal és a súlyos törvénytelenséggel amit elkövettek milliók sérelmére.

Ezzel szemben árverezésre van kitűzve a gyulai ingatlanunk és üzletünk is, mindenki rákereshet.

Ezzel szemben én simán kihúzhattam volna a nyakam a hurokból,  akár eszközkezelőt vagy végtörlesztés lehetőségét is igénybevehettem volna, négy kisgyerekkel ez nem okozott volna különösebb gondot. De nem tettem, mert akkor vizet prédikálnék és bort innék, mert akkor elárultam volna azokat, akik nem tudták igénybevenni és végezetül én eddig sem azt mondtam, hogy előre, hanem azt hogy utánam. Mindig példát mutattam.

Az emberek önpusztító hozzáállása miatt nehéz győzelem lesz, de lesz. „Teccettek volna” idetenni magukat… a vége úgy is az lesz, hogy ideteszik, ha túl akarják élni.

Kásler Árpád

Egy hozzászólás a(z) “ELLENZÉK vagy ELLENSÉG” bejegyzéshez