Csak a szokásos, semmi új

Képtalálat a következőre: „corvinus egyetem”

Király Júlia-Kásler Árpád nyílt vita, a felek egybeeső szándéka ellenére, némi helyszín problémával küzd. Dolgozunk rajta…..

Kedves Júlia

Pusztán tájékoztatásként küldöm…Sajnos egyelőre nem jártam sikerrel terembérlet ügyben. Udvariasan jónéhány helyről elutasítottak már és sajnos a Corvinusnál sem jártunk sikerrel, az előzetes biztatás ellenére. Az ügy jellegére való tekintettel, nem áll módjukba termet biztosítani számunkra. Próbálkoztam A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezeteként is, de hasonló a helyzet. Nem lepődök meg ezen, hiszen az elmúlt egy évtizedet hasonló körülmények között éltem meg. Az elhallgatás és az ellehetetlenítés  eszközét használják ellenünk, de ez legyen a mi gondunk. Ennek ellenére párszáz milliárd forinttal azért ilyen nehézségek ellenére is sikerült fékezni az emberek kifosztását, de megállítani még nem.

A nép szemében, a nyilvánosság elől való “elrejtésünk” a jelentéktelenségünket kívánja szemléltetni, egyelőre elég sikeresen, de valójában mi tisztában vagyunk a valós okokkal. Hiszen ha ilyen obstrukciók ellenére képesek voltunk az elért eredményekre, akkor mire lennénk képesek valós demokráciában, ahol a feltételek tényleg azonosak lennének.

Biztos lenne egyszerűbb környezet, ahol fogadnának, de egy bizonyos színvonal alá nem megyünk és gondolom, Ön nem jönne el a pártunk Gyulai székházába, ha igen, akkor tisztelettel fogadjuk. Ha másként nem megy, akkor engedelmével írásban fogom feltenni a kérdéseimet és megköszönöm, ha azokat megválaszolja, még nem adom fel a nyílt vitafórum megrendezését, de ha a hatalmasságok ragaszkodnak foggal körömmel az ő homokozójukból való kizárásunkhoz, nem fogunk sírva fakadni.

Tisztelettel, Kásler Árpád