ÁTBESZÉLTÜK

Egy évvégi utolsó vacsorára összeültünk a helyi csapattagokkal, akik éppen nem külföldön mosogattak, vagy nem valamely egzotikus szigeten töltötték a napjaikat, mint olyan devizások, akik eldöntötték, hogy bekaphatják az uzsorások.

Átbeszéltük a 2018-at és megállapodtunk, hogy majd átbeszéljük a 2019-et is, legközelebb. Vacsoránk szerény, de ízletes volt, beszélgetésünk tömör de annál tartalmasabb. A jelenlévők, ott ültő helyükben felajánlottak 250 ezer magyar forintot pártszékház vásárlására. Köszönet mindenkinek áldozatvállalásáért. Májusra tűztük ki célul, hogy a Párt immár hatodik évnyi létezése után beruház egy szerény, de saját székházra. Úgy néz ki, hogy felhívásunk oly megértő fogadtatásra talált, hogy ez már január végére megvalósul, immár mindössze kettő millió forint hiányzik a megvalósításból. Alig pár hét alatt, az olvasó és követőtábor, összefogással megteremtette a rávalót.

A székházra, mint stabil pontra rendkívüli szükség van. Eddig négyszer költözött a Párt központi főhadiszállása hat év alatt, ennek fogunk ezzel a beruházással véget vetni. Aki él és mozog, de leginkább követ bennünket és hisz bennünk, tegyenek erőfeszítést a megvalósítás érdekében. A sok kicsi sokra megy, a mi erőnket nem dúsgazdag mecénások adják, hanem a sok kicsi támogatás. A helyi csapatunk, mint mindig ebben is példát mutatott felajánlásával, reméljük akadnak követők. Február már saját főhadiszálláson fog érni bennünket. Hisszük!

Harcias üdvözlettel, újévi jókívánsággal, A Haza Pártja.

A HAZA PÁRTJA

A Haza Pártja OTP számlaszáma:

OTP BANK

Számlaszám:

11733027-21205918

Nemzetközi számlaszám (IBAN):

HU75 1173 3027 2120 5918 0000 0000

SWIFT kód:

OTPVHUHB

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY

A Haza Pártja PayPal adatai:

E-mail cím:

bank@ahazapartja.hu

Név:

A HAZA PARTJA

Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: ADOMÁNY