A Haza Pártjának 2019-es évre szóló doktrínája + rövid összefoglaló

Jelszavunk: LEVÁLTANI AZ ELLENZÉKET

álláspontunk szerint, a teljes parlamenti ellenzék ténykedését, az ország érdekeivel ellentétesnek ítéljük meg, ezért azokat támogatni nem tudjuk, sőt mindent megteszünk a politikai ténykedésük visszaszorítására  lehetőségeinktől függően. “

Azoknak, akik első felindulásból ítélkeznének javasoljuk, hogy várjanak vele még egy kis időt, néhány napot-hetet, mert  A Haza Pártja dolgozik egy olyan tényeket bemutató dokumentum filmen, amiből mindenki megértheti, hogy az általunk mondottak mögött igazság rejlik.

A “devizahitel” politikánk nem változott és nem változik. Az eddigi eredményeink minősítenek bennünket. Konkrétan nekünk köszönhető, az egy évtizedes ténykedésünknek, civilként, mozgalomként és pártként, hogy a médiában már nem felelőtlen adósokról beszélnek, hanem kiderült a bankok tisztességtelensége. Nekünk köszönhető, hogy 1 millió 900 ezer szerződés esetében elszámolási kötelezettségük keletkezett a bankoknak és mindez 800 milliárd forint visszafizetésében vagy jóváírásában realizálódott. Mindezt az utcáról értük el, nem a parlamentből, élve demokratikus jogainkkal, tüntetéseinkkel, ahol nem törtünk zúztunk, nem szemeteltünk és főleg nem káromkodtunk, valamint a hazai és nemzetközi bíróságokon.

Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a devizás ügy még nincs teljesen megoldva, de nem is kaptunk felhatalmazást a kifosztottaktól erre, szavazataikon keresztül, hogy az országgyűlésből ezt megtegyük. Ettől függetlenül, az utcáról tovább küzdöttünk és küzdünk a teljes kártalanítás eléréséig.

Harmadik éve Strasbourgba van az elszámolási törvény és a forintosítási törvény megtámadásának keresete általunk beadva, bármelyik nap ítélet születhet benne. Az Európai Parlamenthez 10 ezer aláírást tartalmazó petíciónk  lett benyújtva és elfogadva, elbírálásra vár, amiben az EP parlamentjét kérjük, hogy intézkedjen a devizahiteles  végrehajtások azonnali leállíttatásáról, mindaddig amíg a Strasbourgi Bíróság jogerős ítéletet nem hoz.

Mi elvégeztük e téren a házifeladatot, szégyenkezni nincs okunk, tőlünk nagyobb és komolyabb eredményt sem ügyvéd, sem szervezet, sem párt felmutatni nem tud, sem belföldön, sem külföldön, ezek tények, akik ezeket megkérdőjelezik, vagy nem rendelkeznek kellő ismerettel, vagy szándékosan ferdítik az ügyet.

Az elmúlt hónapok belpolitikai eseményei, előidézte azt a helyzetet, amely eddigi ténykedésünk alatt egyszer sem állt fenn és nem hittük volna, hogy valaha fenn fog állni, ami akár a tagjainkban, vagy a velünk szimpatizálókban is ellenérzést válthat ki. Az események sorozata, értékrendünkből és nemzeti elkötelezettségünkből fakadóan, a frontvonal vagy a barikád kormánypárti oldalra helyezett bennünket, a külföldi megrendelésre dolgozó ellenzékkel szemben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tüntetéseken résztvevők között nagyon sok őszinte ember van, aki saját vélt és valós sérelmeinek hangadása végett megy ki, de ezek az emberek nincsenek tisztában a háttérből irányító idegen és felforgató megrendelésekkel. A Haza Pártjának legkisebb kétsége sincs afelől, hogy külföldi megrendelésre keletkeztek ezek a zavargások s mint az elején írtuk, hamarosan ezt dokumentálva is még érthetőbbé tesszük.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokaknak ebből mindössze annyi jön le majd, hogy minket megvettek, vagy behódoltunk, vagy megalkuvók lettünk. Egyik sem igaz. Minket eddig is a hatalom ahol csak tudott ellehetetlenített, a médiában csak lejárattak és elhallgattak, fogdába zártak vagy meghurcoltak. Semmilyen állami vagy egyéb közpénz támogatásban nem részesülünk.

Ettől függetlenül a haza és a nemzet érdeke úgy kívánja, hogy a külföldi zsoldosok ellen minden lehető megengedett eszközzel fellépjünk és azok frontjához csatlakozzunk, akik ezen törekvések visszaszorításában ténykednek.

A kormánypártokkal szemben eddig megfogalmazott kritikáinkat, amennyiben az azokat kiváltó okok fennállnak, párbeszéd szintjére kívánjuk vinni,  a devizahiteles ügyben ugyan eddig csak ők tettek javító intézkedéseket, de azok teljesen elégtelenek az okozott károk elhárítására, de mint korábban említésre került, ezügyben már  a Strasbourgi Bíróság kezébe helyeztük a döntés lehetőségét, ami ott születik, azt a kormánynak is el kell fogadnia, tehát ez nem konfliktus generáló ok a továbbiakban.

Nem teszünk úgy, mintha ezen kívül minden rendben lenne az országban, sőt nagyon sok minden nincs rendben, de a kialakult helyzetek álláspont foglalásra és álláspontunk kinyilvánítására kényszerítenek. Ezen álláspontunk szerint, a teljes parlamenti ellenzék ténykedését, az ország érdekeivel ellentétesnek ítéljük meg, ezért azokat támogatni nem tudjuk, sőt mindent megteszünk a politikai ténykedésük visszaszorítására  lehetőségeinktől függően.

Összefoglalva, A Haza Pártjának 2019-es célkitűzése a kifosztott “deviza” hitelesek kártalanításának elérése, devizahitel politikánkból nem engedünk, ez alku tárgya nem lehet senkivel. Másik célkitűzésünk, a parlamenti ellenzék által felkarolt, nemzetellenes, külföldi érdekcsoportok térnyerésének visszaszorítása, amelyben leghatékonyabban a kormánypártok tudnak tenni, ezért feléjük ellenséges magatartást nem tanúsítunk. Olyannyira nem, hogy az eddigi megnyilatkozásaink, amennyiben túllépték a politikai véleménynyilvánítás határát, személy szerint a Párt elnöke, a Párt nevében minden sértettet ezúttal megkövet és a jövőben minden párttagunkat arra kérünk, hogy ehhez tartsa magát.

A Pártból való azonnali kizárást eredményezi, aki az ellenzéki felforgató tevékenységet segíti, aki ezen felforgató erők által elterjesztett mocskolódásokat propagálja.

Harmadik célkitűzése a Pártnak, hogy az előttünk álló választásokon, az anyagi és személyi állományunk függvényében megmérettessünk.

A Haza Pártja

2019.01.04.