700 ezer megtekintés 2500 hozzászólás

Itt tart az USA – Mexikói határra általam tervezett fal, amit a Trump adminisztrációnak eljuttattam. Kizárták a versenyből, pontosabban be sem engedték. A megmérettetésen résztvevő projekteket látva nem is csodálkozok, kenterbe verte volna mindet, mert én ilyen szerény vagyok :).

Lehet nem Káslerként kellett volna elküldenem, hanem inkognitóban, ugyanis az a Magyarországi 5 milliárd dollárnyi tisztességtelen tételek és 5 Európai országban közel 19 milliárd euró Kásler perre alapozott visszafizetési kötelezettség nem túl jó belépő kártya számomra a pénzelit homokozójába. Hát ez van egyelőre. Némi elégtétel, hogy 2500 amerikai hozzászólásra méltatta és a többség rendkívüli elismeréssel nyugtázza. Ki tudja, lehet egyszer az Orbán tyúkkerítése helyett megvalósításra kerül, ha valós határvédelemre szánjuk el magunkat, de egy ilyen maradandó vállalkozás kivitelezése előtt, lehet némileg módosítani kéne azokat a határokat, aztán lehet védelmezni.

Érdemes beleolvasni a hozzászólásokba, aki nem tud angolul, annak ott a google fordító. Egyelőre kínos csend övezi a Kásler ténykedést. Meglátjuk.

Itt egy másik játékszerem látható http://ahazapartja.hu/magnemot/ ,

ezt továbbfejlesztettem és egy olyan járgányba építettem be, amivel 8 s alatt érhetem el a sztratoszférát 🙂 🙂 🙂 és onnan fogok széjjelnézni, hogy mit csinálnak idelent az adósok. De addig is vettem 3 szamarat, hogy ha jön a végrehajtó, kérdezzék meg tőle, mit akar, hátha szamárul ért, mert emberi nyelvezetet egyelőre nem akarják ismerni. Addig míg csacsigolok, nyugi van, ha a másik járgányomba ülök, annak már fele sem lesz tréfa 🙂 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?